Prispevki

Filter
 • DELAVNICA: ROŽICE IZ FILCA, 22.6.2016

  DELAVNICA: ROŽICE IZ FILCA, 22.6.2016

   

  Člani društva MDGN Velenje zelo radi ustvarjamo. Iz tega razloga se je naša ustvarjalna članica Milica domislila delavnice, kjer bi izdelovali rožice iz filca. V sredo, 22.6.2016 smo se v popoldanskem času zbrali v prostorih društva, kjer smo to idejo tudi uresničili. Razdelili smo se po nalogah, in sicer je nekaj članov risalo na filc, drugi so narisano izrezali, ostali pa so šivali in tako so rožice dobile končno obliko. Med ustvarjanjem nas je prišla pozdraviti naša sekretarka Urška, ki je že nekaj časa nismo videli. Obiska smo bili zelo veseli. Ob koncu delavnice smo se dogovorili, da bomo v jesenskem času izdelali tudi stebelca in liste, da bodo naše rožice dobile celostno podobo.


  Janja Krajnc

   

 • MEDDRUŠTVENO TEKMOVANJE V RIBOLOVU ZA GLUHE IN NAGLUŠNE

  MEDDRUŠTVENO TEKMOVANJE V RIBOLOVU ZA GLUHE IN NAGLUŠNE


  V soboto, 28.5.2016, je naše društvo organiziralo Meddruštveno tekmovanje v ribolovu. Ob 7.uri so se tekmovalci zbrali pri Ribiškem domu RD Velenje. Tekmovanja so se udeležili člani MDGN Velenje, DGN Celje, DGN Maribor, DGN Koroška – Dravograd ter člani iz Avstrije. Sledil je žreb štartnih številk in odhod na lovno mesto. Tekmovalci so nato pričeli s krmljenjem. Med tekmovanjem sta ribiče pozdravila predsednik društva in namestnica sekretarke, jim zaželela veliko uspeha ter razdelila malico. Po tekmovanju je sledila razglasitev rezultatov in kosilo.
  1. mesto v ekipnem ribolovu je dosegla ekipa MDGN Velenje, 2. mesto ekipa DGN Celje in 3. mesto ekipa DGN Maribor.
  Naše društvo se je lahko veselilo tudi uspeha v posamičnem ribolovu, in sicer je 2. mesto v posamičnem ribolovu dosegel Edin Buljubašić, 3. mesto pa Ljubo Gotovnik.
  1. mesto v posamičnem ribolovu je dosegel član DGN Koroška, gospod Marjan Knez.

  Vsem tekmovalcem iskreno čestitamo za dobre uvrstitve.

   

  Janja Krajnc