DRUŽABNO SREČANJE ČLANOV

 

V MDGN Velenje vsako sredo v popoldanskem času organiziramo razne aktivnosti, kot so predavanja, delavnice, razna srečanja skupin za samopomoč naglušnih Barbara, skupine s polževimi vsadki Kohlerji in druge aktivnosti. Velikokrat nas preseneti kdo, ker niti ne pričakujemo z kakšno pogostitvijo ob rojstnem dnevu, odhodu med upokojence ali kaj drugega. Skratka v društvu nikoli ni dolgčas vedno se kaj dogaja, zato člani radi prihajajo saj so vedno lepo sprejeti. Če nič drugega nas podpredsednica Milica ali članica Sonja presenetiti z kakšnim pecivom ali peko palačink.

V sredo 17. 10. 2019 pa je v društvo prišla naša častna članica Martina Dobnik, ki je praznovala 80 rojstni dan. Prijetno nas je presenetila z pogostitvijo in seveda smo ji vsi zaželeli veliko zdravja in sreče ter veselja. S strani društva smo ji podarili majhno pozornost. Videti je bila srečna vesela in nasmejana. Martina zelo rada pride v društvo in je članica že od vsega začetka. Rada gre z nami na izlet, na mednarodni dan gluhih in kadar ima čas se vedno udeleži aktivnosti. Posebej rada gre na likovno kolonijo pod okriljem ZGNS, ali društva, ki to organizira. Letos je to kolonijo obiskala skupaj z še tremi člani društva pod okriljem DGN Krško in ZGNS ,saj zelo veliko slika in ustvarja tudi doma. To sredo je res bilo lepo in pestro, saj se je oglasila tudi prejšnja sekretarka Janja Kranjc, ki prišla iz daljne Anglije na kratek dopust. V društvu je bil pravi živžav, saj so bile tudi vaje gledališke skupine in še marsikaj.

Hvala Martini za prijetno presenečenje in Janji za obisk ter vsem, ki imate društvo za svoj drugi dom.

Franc Forštner


Ob sredah popoldan je v MDGN Velenje »naš« dan. Navajeni smo, da je takrat tukaj največ članov. Marsikdo se veseli srede, saj ve, da bo v društvu srečal prijatelja.
Velikokrat imamo na ta dam kakšna zanimiva predavanja ali delavnice.
Najbolj veselo pan je kadar kaj praznujemo – rojstne dneve, obletnice, razne dosežke.
Druženje v sredo, 17. 10. 2019 je bilo nekaj posebnega. Praznovala je naša dolgoletna članica Dobnik Martina. Praznovanje je bilo še posebej slavnostno, saj je praznovala že svoj 80. rojstni dan.
Veseli smo, da naši člani z nami delijo svoje najlepše trenutke in se vedno znova radi vračajo k nam.

Edita Kos Martinšek